Всичките бивши или преотстъпени футболисти на Лудогорец ще бъдат спрени да

...
Всичките бивши или преотстъпени футболисти на Лудогорец ще бъдат спрени да
Коментари Харесай

От Разград спряха 4-ма да играят за "ЦСКА 1948" в четвъртък

Всичките бивши или преотстъпени футболисти на " Лудогорец " ще бъдат спрени да играят за " ЦСКА 1948 " в гостуването в Разград. Мачът от XXV кръг е в четвъртък от 19:00 ч. и е от огромна значимост за столичния отбор, който се стреми да приключи в първата шестица след първата фаза на шампионата.

По тази причина треньорът Росен Кирилов няма да може да употребява Серкан Юсеин, Денислав Александров, Ивайло Климентов и играещия чартърен Димитър Митков. Единствено ще бъде направено изключение за вратаря Даниел Наумов, който ще пази за " ЦСКА 1948 ".

" Такава е ангажимента - като се изключи Дани Наумов. Това е остаряла спогодба, не от през вчерашния ден или през днешния ден. Явно не желаят да ги бием с техните камъни по техните глави. Но ние имаме равностойни футболисти ", съобщи Кирилов.

Въпреки тези наложителни кадрови компликации, наставникът сподели самочувствие преди гостуването. " Амбицирани сме да се представим добре, да изиграем добър мач и да вземем точки. Ще се опитаме да сме равностойни. Имаме сили за всякакъв тип игра - висока, междинна и ниска преса. Подготвени сме. Не желая единствено да ни вкарват лесни голове. Ако ни вкарат гол, да е след някаква страхотна композиция. Не би трябвало да даваме храна на съперника с наши неточности и да отваряме огромни пространства ", разяснява Росен Кирилов.

Треньорът удостовери, че краткосрочната цел на " ЦСКА 1948 " е да влезе в шестицата, а по-късно ще бъдат сложени нови цели.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР